november 25, 2018 0

3 bra slots med mystik i fokus

3 bra slots med mystik i fokus

Halloween och Allhelgona – två företeelser där mystik är i fokus. I amerikanernas Halloween blandar man även in lite skräck. Maria Casino har passat på att ta in tre nya slots som kittlar nerverna ordentligt. Det handlar om Full Moon Fortunes, Alaxe in Zombieland och Twisted Circus. Här är lite kort om nyheterna.

Full Moon Fortunes

Full Moon Fortunes är historien om Dr Blackwood, som vid fullmåne förvandlas till en varulv. När han gör det vinner du upp till 20 free spins, men det är inte nog med det. Du kan nämligen plocka hem multiplikatorvinster på hela 25x gånger pengarna och det på varje enskilt snurr. Den här automaten kan verkligen ge dig mycket stora vinster.

Alaxe in Zombieland

Alaxe är ett minst sagt udda namn, och minst sagt udda är även denna videoslot från Microgaming. Vad Microgaming har gjort, är att ta sagan om Alice i Underlandet och göra storyn mycket läskigare. Alice/Alaxe är inte en söt och snäll flicka. Den galne hattmakaren är verkligen galen. Cheshire-katten och kaninen är otäcka zombies. Med flera bonussymboler och ett free spins-läge är Alaxe in Zombieland dock inte bara läskig. Spelet kan också ge finfina vinster.

Twisted Circus

Det är många som tycker att clowner är lite läskiga. Det har spelutvecklaren Microgaming tagit fasta på. I Twisted Circus är clownerna lite extra läskiga, men som tur är kan de också ge riktigt trevliga vinster. Twisted Circus har några spännande specialfunktioner, till exempel inte mindre än två bonusrundor samt vilda symboler som dyker upp både här och där.

© Copyright 2018. Jag vill ha en blogg.