augusti 29, 2018 0

Free spins på olika slots

Free spins på olika slots

Få 30 free spins på Starburst

Ingen fredag är komplett utan ett nytt erbjudande om free spins eller insättningsbonusar hos Vinnarum. Från fredag till söndag bjuds du som är medlem på Vinnarum på 30 free spins om du gör en insättning. Gratissnurren gäller för Starburst och du kan spela både i datorn och i mobilen/på surfplattan.

Insättningen måste vara på minst 300 kr och du kan endast sätta in pengar via datorn. Sista chansen att nappa på erbjudandet är vid midnatt på söndag (20 oktober). När insättningen är registrerad är det bara att logga ut och sedan logga in igen för att aktivera gratissnurren.

Om du inte är medlem på Vinnarum kan du få en bonus på 100% upp till 2000 kr samt 10 free spins på Scarface (i datorn) samt 10 free spins på Gonzo’s Quest (i mobilen).

Jack Hammer i fokus

Den stående kampanjen Slot Mania rullar vidare på Paf den här veckan. Nu är det ”serietidningsvecka” och det är Jack Hammer och Jack Hammer 2 som är i fokus.

Varje dag under veckan (fram till 27 oktober) lottar Paf ut 250 euro till de spelare som spelar på någon av Net Entertainments två största succéer genom tiderna. Det spelar ingen roll vilken av versionerna av Jack Hammer du spelar och det räcker att du spelar en gång för riktiga pengar för att delta i utlottningen. Spel med låtsaspengar räknas självklart inte.

Det enda du ska tänka på är att registrera dig för kampanjen innan du klickar igång Jack Hammer eller Jack Hammer 2. Du registrerar dig med ett enkelt knapptryck när du är inloggad på ditt spelkonto.

Free spins på Secret of the Stones

Comeon är snabbt ute med att lansera nya Secret of the Stones från Net Entertainment och man gör det med två dagar av finfina erbjudanden. Idag torsdag kan du logga in på ditt spelkonto och ta del av free spins för att prova på spelet utan att riskera dina egna pengar. Du har 7 free spins som ligger och väntar på dig när du klickar igång spelet.

I morgon kan du ta del av en extra insättningsbonus på 25% upp till 500 kr. Det du behöver göra är att gå till ditt spelkonto, välja länken ”bonuskoder” och sedan skriva in koden SECRETOFTHESTONES. När du sedan gör en insättning får du automagiskt extra på kontot. Notera att detta erbjudande om en extra insättningsbonus avslutas vid midnatt fredag kväll.

Vill du ha ännu fler free spins så kolla hos: nyafreespins.se.

© Copyright 2018. Jag vill ha en blogg.